Budskap Tisdag 6/11

0

I budskapet för idag så kommer det starkt upp att göra verklighet av något kreativt, kreativa projekt och också dina drömmar. Bry dig inte om vad andra tycker om det, följ ditt hjärta och det som känns rätt för dig. Det leder till en omstart och personlig utveckling, och öppnar nya vägar för dig. Ha modet att vara den du verkligen är och följ ditt hjärta, och lev i nuet. Det handlar också om att ha tillit och att våga sig ut på äventyr och ta risker. Du är i en övergångsfas till något oväntat, något som får dig att växa.
Jag drog ett änglakort och du har med dig Ärkeängel Mikael, kalla på honom för hjälp.

Önskar dig en magisk dag! ❤
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke