Budskap Tisdag 6/11

0

I budskapet för idag så kommer det starkt upp att göra verklighet av något kreativt, kreativa projekt och också dina drömmar. Bry dig inte om vad andra tycker om det, följ ditt hjärta och det som känns rätt för dig. Det leder till en omstart och personlig utveckling, och öppnar nya vägar för dig. Ha modet att vara den du verkligen är och följ ditt hjärta, och lev i nuet. Det handlar också om att ha tillit och att våga sig ut på äventyr och ta risker. Du är i en övergångsfas till något oväntat, något som får dig att växa.
Jag drog ett änglakort och du har med dig Ärkeängel Mikael, kalla på honom för hjälp.

Önskar dig en magisk dag! ❤
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke