Budskap Söndag 4/11

0

Hej fina läsare! ❤

Jag vill be om ursäkt för att jag inte la ut budskap i Fredags eller igår. Har haft mycket med att få ordning här hemma efter flytten och igår så var en del av familjen och hälsade på.

Nu till budskapet. 🙏

Det kommer starkt upp att det är dags att släppa gammalt, bland annat känslor och gå in i det nya som väntar. Att lämna det som inte är bra, eller att bearbeta och släppa ut och bearbeta saker du har varit med om i din barndom som fortfarande ligger i vägen för dig idag. Det kan också handla om konflikter. Det här med att rensa ut gammalt återkommer i budskapen, och det förmedlar änglarna med kärlek för att hjälpa dig att komma framåt, och för att kunna släppa in nya positiva saker. Det är nu dags att möta det nya, det som ännu är okänt för dig. Du går nu in i en ny fas i ditt liv. Det här kommer att göra dig orädd och din äventyrslyst ökar, och du söker dig framåt mot nya känslomässiga mål.

Önskar dig en fin fortsättning på Söndagen ❤

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke