Budskap Torsdag 1/11

0

Nu välkomnar vi en ny månad med nya möjligheter, ny energi. Nu är det bestämt att pappa ska opereras på det mildare sättet, att gå in via ljumsken. Så det blir av inom 2 veckor. ❤ Änglarna är med och lille Rulle ska bo med oss ett tag till.

Nu till budskapet ❤

Idag får jag upp ett uppvaknande, utvärdering av det du har gått igenom i ditt liv. Du upptäcker din egen inre styrka, du går din egen väg.  Du kommer att känna en helhet när du låter ditt inre lysa upp din väg. Jag får också upp ett val angående ditt nästa steg. När du har valt så kommer känslan av lättnad. Du gör också en personlig bedömning av något, och bryter igenom fördomar och står upp för det du har åstadkommit. Låt din inre kraft få lysa fram. Ligger det någon rädsla inom dig för din egen kraft?

Om du vill boka någon av mina tjänster så hittar du det här                       Lediga tider finns från och med måndag nästa vecka, 5/11

Önskar dig en härlig dag ☀

Namaste Karolina & Änglarna ❤

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke