Budskap Onsdag 31/10

0

Budskapet för idag förmedlar att du är på rätt väg när det gäller ditt jobb, företag, projekt eller utbildning. Du gör grunden till en framtid med ökade vinster. Om vinsterna är små just nu så kommer det att öka mer med tiden och bli framgångsrikt. Känner också att engagera dig fullt ut i det här men glöm inte att vila så att du inte bränner ut dig. Det är värt att lägga tid på det, du kommer snart att se att det ljusnar och eventuella moln på din himmel skingras. Ha tålamod och fortsätt ditt arbete med övertygelse så kommer du precis dit du ska. ❤

Om du vill boka någon av mina tjänster så hittar du det här                       Lediga tider finns från och med måndag nästa vecka, 5/11

Önskar dig en magisk dag!

Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke