Nu är flytten klar

0

Idag är det ruskväder ute här hos mig.

Ni vet känslan som kommer när något efterlängtad blir fullbordat och klart? Den känslan har jag nu, så skönt. Nu har vi det sista och roliga kvar, att packa upp och göra det fint och hemtrevligt.

Vi har kommit en bit på vägen, och det här är verkligen hemma. ❤️

Ni vet ju att jag berättade om min pappa som ska göra en stor operation i hjärtat. Det finns två sätt de kan operera på, att öppna hela bröstkorgen eller att gå in via ljumsken. Vi hoppas på den senare för då återhämtar han sig snabbare. Jag har bett alla änglar vara med honom och även skickat healing. ❤️ Lille Rulle som är mammas och pappas hund bor med oss nu ett tag, Viking och han är bästa vänner så det går hur bra som helst. Jag har suttit och jobbat idag med en söt hårboll tätt intill på varje sida. 😍

Tacksam för allt, även lärdomarna. ❤️

Namaste Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke