Nu är flytten klar

0

Idag är det ruskväder ute här hos mig.

Ni vet känslan som kommer när något efterlängtad blir fullbordat och klart? Den känslan har jag nu, så skönt. Nu har vi det sista och roliga kvar, att packa upp och göra det fint och hemtrevligt.

Vi har kommit en bit på vägen, och det här är verkligen hemma. ❤️

Ni vet ju att jag berättade om min pappa som ska göra en stor operation i hjärtat. Det finns två sätt de kan operera på, att öppna hela bröstkorgen eller att gå in via ljumsken. Vi hoppas på den senare för då återhämtar han sig snabbare. Jag har bett alla änglar vara med honom och även skickat healing. ❤️ Lille Rulle som är mammas och pappas hund bor med oss nu ett tag, Viking och han är bästa vänner så det går hur bra som helst. Jag har suttit och jobbat idag med en söt hårboll tätt intill på varje sida. 😍

Tacksam för allt, även lärdomarna. ❤️

Namaste Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke