Budskap Tisdag 30/10

0

Hej vackra själar ❤

Nu är jag tillbaka med budskap, vi är klara med flytten men saker att få på plats såklart. Det känns fantastiskt att vara klar med själva flytten. Vi hämtade lille Rulle igår som ska bo med oss och Viking ett tag, när pappa ska opereras. De sov gott hela natten, och trivs väldigt bra ihop. Jag berättar mer i ett nytt inlägg senare idag.

Nu till budskapet 😊

Det är en önskan som går i uppfyllelse, och det handlar också om att tala ur hjärtat och säga vad du känner. Visa din kärlek till dina närmaste och de du kan vara dig själv med. De visas också en grupp med människor där ni känner en gemenskap med varandra. Det här ger firande och överflöd. Jag känner också en avslutning av något i ditt liv som ger en början på något nytt som du tar emot med ny energi. Ta vara på din inspiration som du får. Njut av det tillsammans med de du älskar. ❤

Önskar dig en magisk dag!

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke