Budskap Söndag 28/10

2

God morgon till den här soliga, lite frostiga vackra dagen.☀

Dagens budskap handlar om val och beslut om att lämna något bakom dig. Det är något eller någon som tar mycket eller all din energi. Det är dags att lämna det som tar all din kraft. Att lämna destruktiva relationer och situationer. Det gäller också att sätta gränser. Kom ihåg att ingen kan ta din kraft om du inte tillåter det. Du har nog också fått många insikter på vägen, reflektera över dina känslor i relationen. Du söker nytt perspektiv och nya idéer.

Imorgon så kommer jag inte att ha möjlighet att göra budskap, så det uteblir då och kommer igen på Tisdag. Jag och min man håller nämligen på och flyttar igen, för vi hittade ett hem som passar oss ännu bättre. Jag ska dessutom vara hundvakt från och med imorgon kväll, så då är flytten klar. Min pappa ska göra en större hjärtoperation, så hunden kommer till oss. Allt kommer på en gång, berättar mer till veckan. ❤ Så känslomässigt känns det tungt med pappas operation.

Nu önskar jag dig en magisk dag!

Namaste Karolina & Änglarna ?

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ulrica Broman den

    Åh Karolina. Jag önskar dig lycka till med flytten och att din pappas operation går jättebra. Många kramar.

    • karolinaochanglarna den

      Tack fina, det värmer. Jag hoppas att allt går bra. ? ❤ ?
      Kram

Lämna en tanke