Budskap Lördag 27/10

0

God morgon 😊

Här i Sundsvall så kom första snön nu på morgonen. ❄ Nu till dagens budskap.

Det handlar om att sluta fred, antingen med någon som står dig nära eller så kan det vara med dig själv. Oavsett vad så fundera på vad som är viktigt för dig? Det är dags för kommunikation och ta fram dina inre tillgångar, kanske är det dig själv du behöver kommunicera med. Det här kommer att ge dig inre frid, men ta den inte för given. Lyssna och känn inåt för att bevara din inre frid. Gemenskap kommer också in, att sammanföra dina inre tillgångar tillsammans med andra, för att länkas samman och dela både glädje och firande av livet.

Önskar dig en magisk dag! ❤

Jag vill också passa på att säga att du som vill boka någon av mina tjänster, kan nå mig här  Passa på att boka nu för jag är fullbokad t o m nästa vecka, så mer lediga tider finns från den 5/11

Om du bokar någon av mina tjänster redan nu (Gäller tom söndag 28/10) så får du 20% rabatt. Här kan du hitta mina tjänster

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke