Budskap Fredag 26/10

0

God morgon denna härliga Fredag ☀

Idag gick jag upp före tuppen. 😉 Jag väntar på målaren som ska måla om väggarna i ett av rummen, det ska bli vitt och fräscht.

Nu till dagens budskap ❤

Om det känns som att något i ditt liv står stilla eller att du vill att det ska hända något fortare, så finns ren potential. Det är något nytt och positivt som är på väg att födas fram. Passa på att ta den här tiden av stillhet och andas, det handlar också om att bara vara i stunden. Det kanske känns lite skrämmande eller oroande att inte veta exakt, men som sagt så känn inom dig att allt ordnar sig och du kommer snart att se möjligheterna. Lägg på minnet, ren potential och ha tillit. Det kan också komma besked om pengar, något som kommer in. Det är också dags att flytta på gränserna för att förbättra din livskvalitet. När du är målmedveten så kommer det att skapa framgång, och viktiga erfarenheter.

Jag vill också passa på att säga att du som vill boka någon av mina tjänster, kan nå mig här  Passa på att boka nu för jag är fullbokad t o m nästa vecka, så mer lediga tider finns från den 5/11

Om du bokar någon av mina tjänster redan nu (Gäller tom söndag 28/10) så får du 20% rabatt. Här kan du hitta mina tjänster

Önskar dig en magisk Fredag ✨

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke