Budskap Torsdag 25/10

0

I budskapen den senaste tiden så har det handlat mycket om att bli hel, så nya frön till något nytt och att lyssna till ditt inre på vad Du vill. Nu kommer den stunden då du kanske känner att du tar steget och släpper något du är klar med. Eller helt enkelt gör slag i saken att kasta dig in i något nytt, kan vara i din karriär, relationer, eller något annat du länge har dragits till. Om du känner att “det är nog nu” i din situation så tillåt dig att ta risken att lösa upp gamla mönster och begränsningar som håller dig tillbaka och som även blockerar ditt energiflöde. När du gör det så kommer du att upptäcka att det ger dig kraft och även vitalitet. Du blir nog förvånad över den kraften och balans det ger dig, känns som ett genombrott. Känner också ditt behov av att få uttrycka dig kreativt, du genomför det på ditt sätt och hittar något värdefullt inom dig. ❤

Önskar dig en magisk dag!

Jag vill också passa på att säga att du som vill boka någon av mina tjänster, kan nå mig här  Passa på att boka nu för jag är fullbokad t o m nästa vecka, så mer lediga tider finns från den 5/11.

Om du bokar någon av mina tjänster redan nu (Gäller tom söndag 28/10) så får du 20% rabatt. Här kan du hitta mina tjänster

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke