Budskap Onsdag 24/10

2

God morgon vackra själar! ❤

Nu får jag in möte med någon som gör dig lycklig och glad. Det kan ha både med kärlek att göra, men också vänskap och karriär. Du får förnyelse i dina känslor. Det handlar mycket om att så nya frön och det är bra att du gör det, för det leder dig vidare och öppnar nya vägar. Speciellt i ditt känsloliv just nu, det öppnar ditt hjärta för att ge kärlek. Det kan också ge dig någon ny andlig insikt eller en relation. Dina känslor är redan eller kommer i balans nu, och du känner dig lyckligt lottad. Du ger också till de som inte är lika lyckligt lottade just nu. Låt ingen utnyttja dig, kom ihåg att fylla på. Slappna av och andas, och låt harmonin flöda.

Glöm inte att lägga dina stenar och kort i fönstret ikväll, det är ju fullmåne. Perfekt att rena och ladda.

Ha en härlig dag ☀

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke