Budskap Tisdag 23/10

0

Idag skiner solen och det är så vackert. ☀

Det första jag får upp när jag känner in är tankar och kanske lite oro inom dig. Nu handlar det om att dansa med i livets rytm, din egen rytm där du är/blir hel. Som gårdagens budskap förmedlade att tänka på ett annat sätt, och att ibland så hittar vi inte en lösning på saker genom att tänka. Det kommer när du stannar upp och lyssnar, och släpper tankarna. I din stillhet kommer du att hitta ditt svar på det du funderar på. Jag får också fram ambition och framgång i både studier och karriär. Överflöd är också på väg, och inte bara för att det snart är löningsdag utan även på något annat vis. Försök att hitta ditt inre lugn, och ha tillit till processen. För jag kan känna att det kanske finns en liten oro inom dig för hur allt ska gå. Släpp det och låt harmonin och tilliten inom dig växa sig större, det kommer att ge framgång både inom dig och i det materiella. ❤

Ha en magisk dag!

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke