Budskap Måndag 22/10

2

Välkommen till en ny vecka med nya möjligheter. ✨

Du sår ett frö till något nytt, kan vara ett nytt hem, arbete, eller materiell trygghet. Du får belöning för dina tidigare ansträngningar. Så pengar är på väg i någon form, ett kontrakt som på något sätt är en källa till pengar. Det kan också vara en plats som ger dig möjligheter eller en investering. Det du gör är praktiskt och genomtänkt. Om du känner dig förvirrad i din situation och som att du har fastnat, så är det definitivt möjligt för dig att ta dig ur det. Även om det kan kännas omöjligt så kanske det har med ditt sätt att tänka och se på situationen att göra? Det finns andra alternativ för dig att tänka på som tar dig framåt. För att se och fatta rätt beslut så vänta tills att förvirringen släpper. Allt går inte att tänka ut en lösning på, det kommer på andra vis. Gör en sak i taget, och sen nästa så faller det på plats. Ha i åtanke att det har inte att göra med vad du gör, utan hur du gör det.

Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 41 år och bor numera i Eskilstuna  tillsammans med min man Claes och våra underbara fåglar och en kanin som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har lärt mig mycket och fått erfarenhet. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Camilla Nilsson den

    Tack ? ska jobba på det. Tyckte jag var duktig och gick på rätt håll men helt plötsligt så stannade och jag fastnade. Tack snälla ?

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod ?
      Du ÄR bra, det är vanligt att man kan fastna på vägen, men det är ett sätt för att få oss att söka inåt för svar. Inte ett sätt för att stoppa oss, utan ibland behöver vi stanna upp och reflektera för att sen fortsätta. ❤ Det kommer att gå bra.
      Kram Karolina

Lämna en tanke