Budskap Måndag 22/10

2

Välkommen till en ny vecka med nya möjligheter. ✨

Du sår ett frö till något nytt, kan vara ett nytt hem, arbete, eller materiell trygghet. Du får belöning för dina tidigare ansträngningar. Så pengar är på väg i någon form, ett kontrakt som på något sätt är en källa till pengar. Det kan också vara en plats som ger dig möjligheter eller en investering. Det du gör är praktiskt och genomtänkt. Om du känner dig förvirrad i din situation och som att du har fastnat, så är det definitivt möjligt för dig att ta dig ur det. Även om det kan kännas omöjligt så kanske det har med ditt sätt att tänka och se på situationen att göra? Det finns andra alternativ för dig att tänka på som tar dig framåt. För att se och fatta rätt beslut så vänta tills att förvirringen släpper. Allt går inte att tänka ut en lösning på, det kommer på andra vis. Gör en sak i taget, och sen nästa så faller det på plats. Ha i åtanke att det har inte att göra med vad du gör, utan hur du gör det.

Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Camilla Nilsson on

  Tack 🙏 ska jobba på det. Tyckte jag var duktig och gick på rätt håll men helt plötsligt så stannade och jag fastnade. Tack snälla 🙏

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod 💕
   Du ÄR bra, det är vanligt att man kan fastna på vägen, men det är ett sätt för att få oss att söka inåt för svar. Inte ett sätt för att stoppa oss, utan ibland behöver vi stanna upp och reflektera för att sen fortsätta. ❤ Det kommer att gå bra.
   Kram Karolina

Lämna en tanke