Budskap Söndag 21/10

0

Nu välkomnar vi den här dagen med nya möjligheter, för det är vad dagens budskap handlar om. ✨

Du har fullt av möjligheter som ligger öppet framför dig. Det är för att du nu känner en starkare kärlek för dig själv, och är mer obesvärad. Det gör att du lättare ser möjligheterna när de dyker upp. När det gäller pengar så får du det resultat som du önskar, så materiell trygghet får du. När du är i harmoni med din egen natur, ser du att du får precis det du behöver. Njut av det här, och fira allt det fantastiska som nu ligger öppet för dig. Har du svårt att se möjligheterna så stanna upp och lyssna så klarnar det.

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen!

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Jag vill också dela min trumning med er ❤

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke