Budskap Lördag 20/10

2

Budskap för idag visar på att du litar mer på din intuition, och har hittat en balans eller kommer snart att göra det. Den här transformationen som är igång nu hjälper dig att få in en balans, och förändras till den du innerst inne är och vill vara. Jag får också in en utveckling och stärkande av en medial gåva som känns spännande och roligt. Du är inspirerad vilket ökar din kreativitet. Du är stark i dina energier och det är en bra tid att förverkliga dina planer. Det blir en förvandling och förnyelse. Ja nu handlar det om din kraft och energi, du har sått ett frö som kommer att få dig att blomma ut helt.

Ha en härlig dag! ❤

Namaste Karolina & Änglarna ☀

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Tack för alla fina budskap…
  ❤🦋musiken Du lägger till under budskapen har givit mig mycket ro och tid att reflektera över mitt liv och känna efter vilken stor kärlek som har sänkts till mig…
  Kärlek jag aldrig vågat släppa in förut och bara massa ljus glädje som jag väntat på hela livet. Har börjat Älska mig själv och därmed kan jag skänka mer kärlek till andra….Tack…❤❤🦋🐞♾🌞

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod fina du, tack själv. Roligt att mina budskap hjälper dig.❤
   Underbart, du är kärlek. ❤
   Kram Karolina 😊

Lämna en tanke