Budskap Fredag 19/10

0

Här har vi en solig dag, så härligt. Hoppas att du med har en fin dag. ☀

Gårdagens budskap förmedlade transformation, och idag blir det en djupdykning i det. När vi går igenom en djup transformation så är det vanligt att känna sig obalanserad och att inte riktigt veta vart vi är på väg. Kom ihåg att det bara är tillfälligt. Det kommer att bli en balans och i detta så känner jag att stanna upp och meditera, lyssna inåt och låt den här transformationen komma fullt ut. Det finns ingen anledning att stressa. Stanna upp och gå igenom processen. Släpp förväntningar och vila i din egen inre stillhet och rikedom. Om du släpper dina förväntningar så kommer du att kunna ta emot och välkomna den här utvecklingen på ett sätt som aldrig förr. Så det här kommer att ge dig balans och harmoni, och känna samstämmighet med det mesta runt sig. Du utvecklas och når din inre sanning. Så sakta ner och känn dig som hemma i dig själv, för du är hemma.

Här kan du nå mig för bokning

Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke