Budskap Torsdag 18/10

2

Jag känner in förnyelse, växande, transformation och healing. Den här transformationen kan kännas omskakande, men det är en nödvändig inre frigörelseprocess. Du bryter ner murarna omkring dig och skalar av det som du är klar med för att komma in det nya, och släppa in ljuset. Det ger dig nya insikter och en ny början, som ger fantastiska energier. Du kommer att känna lycka efter den här transformationen. Du blir mer självsäker och kan förlåta dig själv och andra. Du kommer att kunna slappna av och nå dig själv, ditt sanna jag. Så om du upplever att något är tungt just nu så vet du att det ljusnar snart, tillåt den här inre transformationen att nå till djupet av dig. Du kommer att få en del aha-upplevelser längs vägen.

Önskar dig en magisk dag ☀

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Jättefint budskap som vanligt baby 💜

    • karolinaochanglarna den

      Tack baby ❤😘

Lämna en tanke