Budskap Onsdag 17/10

0

Godmorgon och nu välkomnar vi en ny härlig dag! ❤

Här känner jag att du har kommit ganska nära målet, din tillit har ökat och du är lugn och centrerad. Även så har din tillit till dina gåvor ökat. Det är snart dags att delta, du är en inspiration. Du känner när den rätta tiden att agera kommer. Det här lyser framgång och det inspirerar även andra. Du inser också ditt eget värde och ditt självförtroende har ökat. Jag får också upp något gemensamt med andra, där ni gör något fint tillsammans. Det blir en helhet, där varje person tillför något som blir just en vacker helhet. Det här blir ett deltagande där det skapas något större och vackrare än vad var och en av er själva kan skapa. Varje persons deltagande ger näring till helheten och det är värdefullt. ❤

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke