Budskap Tisdag 16/10

0

I dagens budskap så får jag upp trygghet, du är bra på att organisera och på att ta tag i saker. Det blir ett fint resultat i det du startar som ger både materiell trygghet och mycket glädje. Använd allt du kan och har lärt dig av din egen erfarenhet och uttryck dig. Allt du gör nu, med den mogenhet som följer av förståelse, kommer att berika ditt och andras liv. Kom ihåg att du är ett mästerverk som du kanske har gömt inuti dig, låt det blomma fram. Om du bär på en sorg så är det dags att gå djupt för att kunna transformera den på ett djupare plan. ❤

Önskar dig en härlig dag!

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke