Det var en fin dag igår med grillning

0

Igår hade jag en riktig mysig dag med familjen, vi åkte ut till ett fint ställe vid havet där vi grillade och värmde oss vid elden. Det var skönt att komma ut tillsammans och bara vara. Det är så skönt att det gick bra med mamma, hennes puls är normal nu och hon mår bra. Jag har bett änglarna att vara med henne och det har hon med gjort. ❤️

Nu är jag redo för den här nya veckan med ny energi. ✨

Jag vill också dela med mig av min trumning igår. ❤️

Önskar dig en magisk fortsättning på kvällen. ✨ 🙏

Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke