Det var en fin dag igår med grillning

0

Igår hade jag en riktig mysig dag med familjen, vi åkte ut till ett fint ställe vid havet där vi grillade och värmde oss vid elden. Det var skönt att komma ut tillsammans och bara vara. Det är så skönt att det gick bra med mamma, hennes puls är normal nu och hon mår bra. Jag har bett änglarna att vara med henne och det har hon med gjort. ❤️

Nu är jag redo för den här nya veckan med ny energi. ✨

Jag vill också dela med mig av min trumning igår. ❤️

Önskar dig en magisk fortsättning på kvällen. ✨ 🙏

Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke