Idag blir det en dag för vila och återhämtning

0

Tack för all kärlek och fina tankar som ni skickade igår, det värmer. ❤

Igår blev ju min mamma dålig och fick hjärtklappning och min healing hjälpte, och det är jag så tacksam för. Det här har hänt tidigare att hon har fått hjärtklappning, och en av gångerna så var hon på sjukhus. När jag kom in i rummet så var hennes puls väldigt hög (174, och det hade hon haft i 12 timmar), jag satte mig bredvid sängen och höll hennes hand. Pulsen gick ner till det normala helt plötsligt och sköterskorna sprang in i rummet och blev förbryllade över det. Jag är så tacksam över att kunna hjälpa henne och även andra.

Tillbaka till igår, så sa mamma till mig innan healingen att hon tänkte att hennes tid var kommen. Jag kände starkt att det inte var hennes tid än och det är ju tydligt att det inte var. Älskade mamma, hon har ett stort hjärta och jag är så glad att hon är min mamma. ❤ Det var en tuff dag igår med mycket känslor men också ett lugn. Självklart så känner jag mycket i det här, och blir ledsen när det blir så här och det är okej att bli ledsen.

Mamma mår bra idag, är mycket piggare och pulsen är normal. Tack!❤

Så idag ska vi ut och få frisk luft, återhämta oss och sen ikväll blir det hemma-spa. Det blir bra för att ladda upp inför en ny vecka och få ny energi. ✨

Kram på er! ❤

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke