Budskap Söndag 14/10

0

Söndag och budskap, en härlig dag med vackert väder. Tack för all omtanke och kärlek från er igår när min mamma och vi hade det tufft. Kärlek till er ❤👼

Ni som inte har läst kan läsa mer här. 

Nu till dagens budskap ☀

Här får jag upp en nystart som ger dig framtidstro. Nu kan du sluta att bekymra dig för hinder som har stått i vägen för dig. Du är en modig drömmare och du har styrkan och kunskapen att skapa det du vill uppnå. Du får det ekonomiska resultat som du har längtat efter. Det kan vara ett jobb du får, men även eget företagande. Nu handlar det om att ta chanser, för livet ligger framför dig. Jag får också upp avtal/kontrakt, och pålitliga och jordnära människor som har kommit in i ditt liv. Kan också känna mycket handlingskraft att skapa det du önskar. Du får allt att blomstra, och det blir också ekonomiska vinster. Det är också dags att släppa taget på djupet, att du tillåter all gammal smärta, sorg eller någon annan svårighet att finnas, acceptera det så kommer det att släppa. Då kommer den djupa transformationen när det är dags och du blir upplyst.

Nu önskar jag dig en härlig dag! ❤☀

Namaste Karolina & Änglarna

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke