Dagen blev inte som tänkt

2

Jag hoppas att du har en härlig dag. 🍁❤ Min dag blev inte riktigt som tänkt.

Det var planerat att jag och Claes skulle åka och grilla tillsammans med min mamma och pappa och resten av familjen. Att vi skulle ha en mysig familjedag tillsammans. Jag hade precis skrivit klart budskap till er när vi fick ett samtal från mamma.

Hon hade fått hjärtklappning, vi släppte allt och åkte direkt. Jag tog med mig mina healingstenar och gav henne healing. Hennes puls gick ner stadigt från 194 till 106, det gick åt rätt håll.

Tack och lov så mår hon okej nu och det är på väg åt rätt håll. Jag är så tacksam för mina hjälpare som finns med när jag healar. Tack! ❤

Mamma har en sjukdom som heter PAH som hon har haft i snart 8 år, eller hon fick diagnosen då men har haft den längre än så. Hon fick dessutom veta nyligen att hon har lite vätska runt hjärtat och högt tryck i det lilla kretsloppet i höger lunga.

Jag gör allt för att heala henne utöver vad sjukvården gör. Fast det är tungt att se henne må dåligt så behåller jag mitt lugn och fokus när jag healar. Innan mamma hade ringt så fick jag en känsla av att ta fram min trumma, och trummade en stund och kallade på mina änglar och guider. Det kändes kraftfullt, rätt och viktigt. Det fanns en mening med det.

Nu när mamma mår bättre så ska vi ha en lugn mysig familjedag ❤

Det önskar jag att du med ska ha! ❤✨

Här kan du läsa dagens budskap

Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke