Budskap Lördag 13/10

0

Ännu en härlig dag med vackra färger ute. 🍂🍁🌌

Min dag blev inte riktigt som tänkt, du kan läsa mer här. 

Det första jag får upp är att ditt inre ljus strålar utåt och runt om dig, och det påverkar både dig själv och andra positivt. Jag får också ledarskap och grupper på något sätt. Det går framåt och du kan komma över alla hinder. Du får också framgång i projekt. Du når dina mål. Nu har du kommit ut i ljuset. Du har också en värme, glädje, kreativitet och lekfullhet. Din entusiasm blommar. Det är dags att släppa fram dina önskningar och mål, det du kanske har gömt undan eller hållit inom dig. Det kan också ha varit någon som har begränsat dig, nu är det dags att slita dig loss från begränsningar, och låta dig blomma ut till fullo. Följ det du känner passion för. Du inspirerar andra och samarbetar bra med alla.

Ha en magisk dag! ❤

Här kan du nå mig för bokning

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke