Gör det med passion

0

Nu är det fredag igen, jag tycker att veckorna går så fort. Jag har fullt upp med vägledningar, healing och mina kursare på veckorna men också på helgerna till viss del. ❤

Jag älskar det jag gör och när det vi gör är en passion, eller att vi gör saker med passion så blir det riktigt bra. När jag var i tonåren så visste jag inte att jag skulle hålla kurser och jobba medialt. Inte heller att jag skulle jobba med djurkommunikation och healing. Djur har alltid funnits vid min sida, och min önskan redan som barn var att jobba med de på något sätt. Nu jobbar jag både med människor och djur (både här och i andevärlden) och det är verkligen en passion för mig. Så tacksam över att guida och också helande.

Jag har alltid varit nyfiken på utveckling. När vi är nyfikna och hungriga på utveckling så öppnar det nya dörrar. Många ggr så blir det inte riktigt som vi har tänkt oss, det blir ännu bättre. Om det inte blir som vi har önskat så kommer det som är menat.

Nu blir det en härlig kväll för återhämtning och vila! 😊

Ha en fin kväll! 🙏

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke