Budskap Fredag 12/10

0

Härliga Fredag och budskap på det! 🙂

Här får jag rörelse och förflyttning, och det kan handla om både rörelse rent fysiskt i form av en flytt, också att det blir förändringar inom dig. De här förändringarna kommer att ge dig mycket positivt. De kreativa idéerna som du har kommer att göra livet mer stabilt och produktivt. Du släpper oro och gamla rädslor. Du söker dig till människor som du känner dig hemma med, som du känner har samma livsåskådning som du. Med detta så kommer du också vidare i din egen utveckling. Släpp gamla konflikter, spänningar så blir det en lättare väg att gå framåt för nu lättar det. Den här resan som har som sagt med både en inre och yttre förändring att göra blir lätt och den ger både äventyr och tillväxt.

Önskar dig en magisk Fredag ✨

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Här kan du nå mig för bokning

Hos mig kan du gå både kurs och få healing eller vägledning. Jag kommunicerar även med djur och ger healing.

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke