Budskap Torsdag 11/10

2

Idag har vi en vackert solig dag. ☀ Det hoppas jag att du med har.

Nu till budskapet ❤

Här får jag in ny energi, ny livskraft och inspiration. Det känns som en gnista som har tänts för själva livet och för att ta hand om dig själv. Du känner dig levande och når framgång med projekt och samarbete. Som ett uppvaknande och lusten att ta hand om dig själv och det som är viktigt för dig, för att du ska må bra. Lyssna på vad dina behov är just nu. Kanske vore det en bra idé att gå på spa eller något annat som du unnar dig. Jag får också att dela med dig av din kunskap, glädje och energi till andra. Om du har byggt upp en mur så är det dags att riva den muren och tillåta dig själv att lysa med ditt vackra ljus. Så dela med dig av din tid till andra, och det kan också vara då att du inte har vågat uttrycka din kärlek till en speciell person. Oavsett vad så släpp greppet om muren och öppna upp, och gör dig fri. Låt dina gåvor få lysa fram, du har kommit en bra bit på väg. Det är dags att gå framåt.

Jag vill också dela med mig av en av min tjänster.

Grupphealing till en kostnad av 100:- /person vid minst 5 st deltagare.

Min healing är kraftfull, djupgående, effektiv, renande och stärkande.
Det går naturligtvis att även boka en enskild healing till en kostnad av 250:-

Här är feedback som jag har fått. Tacksam ❤️

Började med att det kändes som bubblor som kom underifrån längs hela min kropp, killande känsla under fötterna. Började under fötterna och vandrade sakta uppåt. Kändes varmt å sen vart det kallt. Lite längre in i healingen såg jag en vit klänning midje partiet, såå vacker klänning. Sedan kände jag som ett tryck över solarplexus, ihållande en stund och det kom varmt och sedan kallt igen. Vidare längre upp vid halschakrat vart det som ett tryck igen och ville svälja flertalet gånger då jag upplevde det tungt. Det släppte efter en stund.
Det var en verkligt härlig healing, tusen tack ❤ ser redan fram emot nästa gång och nyfiken på vad som kommer under den ❤ Många kramar och riktigt duktig är du 😘❤

Tack tack finaste ❤️🙏
Det var väldigt starkt över hela bröstkorgen. Så sköööönt. Tack tack 🙏🙏🙏🙏👼🌟

Helt underbart! 🙏🏻 Blev lugn och full med tillförsikt! Detta kommer gå jättebra! ❤️
Tusen tusen tack bästa Karolina! 😍❤️😍❤️😍

Det kändes bra och härligt. Pirrade o brände ut i fingrarna. Såg lila/violett och sen ett starkt vitt ljus flera gånger. Vid ett tillfälle var det som att jag ville dras in i det vita ljuset. Såg även lite grönt tror jag! 😍

Tack 😊♥️ Va härligt! Jag känner mig starkare, så healing har verkligen hjälpt mig framåt.♥️Så evigt tacksam för att du finns här och hjälper mig framåt♥️♥️♥️tack än en gång,det kändes bra ! Tog en stund sedan kom ljuset och lugnet!
Kraaaaam😘🌼♥️

Fantastiskt! Till en början en pirrande känsla av energi i armar o ben. När jag sen började säga ”jag förlåter” så fylldes jag med värme. Det var en annorlunda och befriande känsla! 💖

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en härlig fortsättning på kvällen!

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Åse Ketzenius on

    Hej fina Karolina 💖
    Det verkar som min dalkarl glider ifrån mig … enl Per är han inte redo för kärleken … ännu
    Jag är förvirrad … vet inte vad jag gjort för fel ….

    Eller väntar något annat ….,HJÄLP !!!

Lämna en tanke