Budskap Tisdag 9/10

0

Nu får ni budskap för Tisdagen. ❤

Nu handlar det om harmoni, att hitta harmonin i ditt hjärta. Det är inget som behöver tvingas fram, det kommer helt naturligt när du är i din inre tystnad. Det här med att vara i stillhet är återkommande, det är någonting som visas vara viktigt, och det är viktigt. Även om det så bara är för en stund så är det en början till en känsla av frihet inom dig, och du kommer i kontakt med ditt hjärta. Så tillåt dig själv att bli mer öppen och mjukare nu, för det är en stor glädje som väntar på dig, och det är inte långt borta. Du är mogen för att agera, låta dig komma fram. Lyssna till ditt hjärta och följ det, så kommer du dit du i hjärtat vill. Om det handlar om att byta jobb, starta ett nytt projekt så är du redo. Har du ingen inspiration just nu, så fråga dig själv om det finns det något du vill ändra på? Låt fantasin flöda och ta fram din kreativitet.

Önskar dig en fin dag! ❤

Namaste Karolina & Änglarna

Här kan du nå mig för bokning

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke