Budskap Måndag 8/10

0

Jag hoppas att du har en härlig dag, jag tar tänt ljus och sitter med en kopp te och jobbar. ❤

Det första jag får upp är att inte jämföra dig med andra, en fördjupning av gårdagens budskap. Det kanske är svårt att sluta att jämföra dig med andra, men vägen till din egen unika väg kommer inte av att jämföra dig med hur andra gör eller ser ut. Det gäller att bryta den vanan, och låta din egen potential komma fram. Det är då du släpper fram den Du är och den potential som Du har, för det har du verkligen. Se på allt som du har upplevt i ditt liv och vilka erfarenheter du har fått av det. Du har ett rikare inre än vad du tror, var ditt eget unika Jag, du har definitivt kompetensen för att klara dina målsättningar. Du kommer också att lära dig mer av dina nya erfarenheter du får. Det känns som förändringar i att släppa mönster som kommer att hjälpa dig på olika sätt. Du känner dig befriad och lättare i sinnet. Det är som att du får ett uppvaknande och låter Dig få komma fram och blomma ut.

Är du redo att släppa det som du är klar med?

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en fin fortsättning på dagen!

Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke