Budskap Söndag 7/10

0

Dagens Budskap 💕

Igår handlade det om att vara i stillhet, för att få klarhet. Idag handlar det om att uppmärksamma din inre stillhet, att du nåt den utan att du behöver kämpa. Den kommer att blomma fram ur din tillit om den inte redan har gjort det. Du har kommit närmare klarhet, och jag får också in en framgång i något som du har satt som mål. Det ger dig ny energi och entusiasm. Om du söker nytt samarbete på något vis så är du nära ditt mål. Både när det gäller ekonomi och kärlek så ser det ut att utvecklas, och för dig som är i en relation så kan det bli planer inför framtiden. Känn att livet är fullt av möjligheter och jämför dig inte med andra, utan gå din egen unika väg.

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, till kl 00:00 inatt)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en fin söndag 🙏 

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke