Höstmys

0

Nu när hösten är här så tycker jag att det är så mysigt att tända massor av ljus, och göra en god kopp te. ❤ Jag fick en hemsk huvudvärk i eftermiddags men nu känns det bättre, det blir avkoppling med någon film.

Vi har myst till det och har besök av Vikings bästa vän Rulle, så det har blivit en del bus emellanåt. Han sover över hos oss ikväll, ska bli spännande och se hur natten går. Det kanske blir bus eller så sover de gott. Haha

Pojkarna var med såklart och kikade när det skulle lagas mat. 😁 Redan första gången de träffades för drygt 2 år sedan, så blev de bästa vänner direkt. Så nu tyckte vi att han kan sova över när vi har bott i lägenheten ett tag.

     

Djuren är fantastiska och ger oss så mycket kärlek och glädje. Nu blir det godispinnar till pojkarna och te till mig och Claes. 😜

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke