Budskap Lördag 6/10

0

Hej fina läsare! 💕

Här kommer dagens budskap.

Det handlar om att vara i stillhet, så kommer du att få klarhet. Stanna upp, stilla ditt sinne. Du kanske sätter dig och mediterar eller att bara vara. Föreställ dig en plats som ger dig harmoni och där du är helt trygg, på det sättet så släpper du inte in tankar. I den stillheten så kommer du att få den klarheten som du inte kan se/höra just nu. Då blir det kristallklart för dig. Du blir/är medveten om din egen kraft, att du klarar av att uppnå det du vill med ditt liv och dig själv. Du ser också möjligheterna direkt som du faktiskt har. Då kan du också se att du når dina målsättningar. Så nu är det fokus på stillhet, att stilla ditt sinne och låta din klarhet få uppenbara sig. ❤ Idag så delar jag ett av mina egna klipp som du gärna får prova. Det kommer en spännande fortsättning på mina klipp.

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom imorgon Söndag 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en härlig fortsättning på Lördagen ☀

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke