Vägledning Fredag 5/10

0

Härlig fredag och budskap igen, jag ser fram emot varje vägledning. ❤ Det är verkligen en av mina passioner. ☀

Det första jag får upp är att oavsett hur din situation ser ut just nu så bär den på en gåva. Du har jobbat/kämpat för något i ditt liv, och det ger utdelning nu. Det ger dig också nya erfarenheter, vänner och det ser ut att komma i snabb takt. Många bollar i luften, och också någon form av kontraktskrivning. Framgång och lycka får du nu, ett lyckligt slut. När det gäller kärlek om du är singel, så får jag en känsla av något nytt, det ligger spänning i luften. Det kan stå för en snabb passionerad affär. Här får jag att lyssna en extra gång inåt, och följ din intuition. Om du är i en relation så ser det ut som många samtal mellan er, via telefon eller nätet.

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en magisk Fredag ✨☀

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke