Härliga Fredag

0

Hoppas att du har en härlig Fredag ☀

Här kommer en fortsättning på mitt inlägg om mitt altare och det jag och min man fyndade.

Det är några av er läsare som har hört av sig och frågat vart jag har köpt ljusstakarna. Jag köpte via en annons som kom upp i flödet på fb. Fastnade direkt och kände att dem kommer att passa så bra hos oss. Lila som är en andlig färg, så vackert. Jag har försökt att skanna streckkoden för att se vart de är köpta men hittar inte. Det kan ju vara så att de inte finns i sortimentet längre. Om det kan hjälpa på något sätt så står det Taj candle L.

Så har vi den här fina ängeln som vi fyndade. Den är ganska tung, och jag tycker att ängeln har en speciell utstrålning. Den har kommit rätt. Det är en speciell känsla att sitta vid altaret och meditera. Det känns kraftfullt och helande. Saltstenslyktan har vi köpt tidigare.

Den här lilla ugglan hittade också rätt, det är så vackert sken. Jag älskar ugglor och jag har ju tidigare visat min uggletatuering som jag har på handen.

  

Så här ser det ut i dagsljus. Fatet med Buddha och ljuslyktan fick jag av min syster när jag fyllde år i Juni. ❤

Man kan ha precis det man vill på sitt altare, det som känns rätt för just dig. ❤

Nu har vi bott i lägenheten i drygt 2 månader och det känns fantastiskt, och saker faller på plats eftersom. Vi affirmerade till oss lägenheten och visualiserade dagligen, men inte exakt vart den skulle vara för det är upp till universum. Mer hur vi önskade att den skulle se ut och att den ligger centralt. Att vi ska trivas och känna harmoni. Det tog max 2 månader så fick jag ett mail utan att vi ens hade sökt den här lägenheten. Vi hade sökt en annan men fick den här istället.

Så universum vet precis vad som blir bäst för oss alla. ✨ Tacksam för allt.

Önskar dig en härlig Fredag ❤

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke