Budskap Torsdag 4/10

2

God morgon ☀

Jag vill tacka så mycket för alla gratulationer som jag fick igår, jag är överväldigad. ❤ Dagen avslutades med middag och fika med familjen. Tacksam till er och familjen, massor med kärlek till er alla. 😍 Det kommer ett nytt inlägg med mer om gårdagen.

Nu till dagens budskap där jag får upp både visioner, drömmar, rädslor, och osäkerhet. Det som har legat dolt för dig ett tag kommer snart att lösas och komma upp till ytan och för vissa så har det redan kommit. Din medvetenhet växer inom dig. Var inte rädd för att släppa fram dina visioner och stora drömmar. Fråga dig själv vad som väcker gnistan inom dig? Vad vill du fylla ditt liv med? Om det känns som att du har varit i mörkret och irrat så ser du snart klart. Det känns också som en kreativ tid för vissa, där fantasin flödar och stärker och öppnar upp nya vägar. Låt din kreativitet leda dig. ❤

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Önskar dig en härlig dag!

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Åse Ketzenius on

  Jag skulle vilja ha vägledning av dig
  Jag har precis mött en man för tre månader sedan en dalmas
  Min tanke är bli det han och jag , släpper han in mig i sitt hjärta

  • karolinaochanglarna on

   Du är välkommen Åse att skicka meddelande eller mail till mig så bokar vi in det. ❤ 🙏
   Kram Karolina

Lämna en tanke