Nu är altaret klart + lite firande

0

Hej vackra själar! ☀

Nu är altaret färdigt, och jag är så tacksam för alla pusselbitar som föll på plats. Jag och min man bestämde oss redan innan vi ens visste något om vart vi skulle bo, att vi vill ha ett altare där vi mediterar bland annat. En plats där vi återhämtar oss och jag kan lägga kort och min man sina runor. Det blir också en plats för ritualer och önskningar, och att bara vara i stillhet.

Jag bad om att allt det som är menat att komma till oss till altaret ska komma till oss. Jag kände inom mig att det kommer att bli så, utan någon tanke om vad eller hur. Hade tillit och följer mitt flöde. Så åkte vi och handlade och jag fick syn på den vackra ljuslyktan (ugglan) och fastnade direkt för den. Sen såg jag en vacker ängel som sitter i en bok och spelar, ni kanske kan se den om ni zoomar? Den är så vacker och det är en speciell känsla att meditera där. Känner starka fina energier, harmoni och magi.

Har du ett altare eller en speciell plats för återhämtning och meditation?

Det kommer en fortsättning på det här. ❤ 🙏

Idag så firar jag och min man bröllopsdag. För ett år sedan så stod vi mitt emot varandra och sa JA. ❤ Det är kärlek och den blir starkare och starkare. Vi träffades för snart 2,5 år sedan och det klickade direkt. Vi visste att det är rätt.

När vi slutar att leta och släpper längtan efter kärleken, och känner kärlek till sig själv först och främst, så kommer kärleken när vi minst anar det. Sen är tillit också viktigt. Jag önskar dig kärlek, du är kärlek. 💕 🙏 ✨

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke