Budskap Onsdag 3/10

2

Nu får ni budskap för den här dagen som också är min bröllopsdag. Min man och jag firar ett år som gifta. ❤ 🙏

Det första som kommer upp är att om du har en oro för ekonomin eller hur det ska gå för dig med ditt företagande, så kan du släppa den oron. Det kommer att gå bra och du kommer att få in ett flöde, och för vissa så kommer den hjälpen som behövs tills saker rullar på för dig. Oavsett hur situationen är för just dig så kommer det att gå bra. Det kommer att bli en balans. Det blir en ekonomisk framgång för dig. Jag känner också in en fördjupning i relationer. Ni kan komma närmare varandra, ser varandra på ett djupare plan. En möjlig utveckling. Det kan också vara så att du får hjälp på något sätt av någon som tycker om dig, som har känslor för dig.

Önskar dig en magisk dag! ☀

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Inga- Liisa Hellmer 😊❤👍🦋 den

    Jag önskar dig och din man en fin, harmonisk och kärleksfylld bröllopsdag. Den största och finaste bröllopsgåvan är att ni funnit varandra

    • karolinaochanglarna den

      Tack snälla. Så fint av dig Inga-Liisa, det värmer och ja det är så sant. Önskar dig en magisk dag fina du. Kram 💕 🙏 ✨💕

Lämna en tanke