Budskap Tisdag 2/10

2

Det första jag får upp är frigörelse, att något är klart. Du är klar med någon del i ditt liv, klar för att gå vidare. Oavsett vad det är du är klar med så är du på väg mot nya upplevelser och erfarenheter. Du kanske känner vemod inför det, du ska veta att det är något större som väntar på dig. Om du har bekymmer så kommer det att släppa, jag ser både fina band med nya människor och även med vänner som du redan känner. Det blir både väntade och oväntade möten som leder till positiva saker för dig, nya idéer och möjligheter. Det leder till fin vänskap. En ny början som känns väldigt fint och leder till lycka. Du kommer att se allt klart sen, och du kommer också att kunna handla på rätt sätt. Det blir framgång för dig, så fortsätt att sprida ditt vackra ljus. ❤

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

Erbjudande (Gäller denna veckan ut, tom 7/10)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här kan du nå mig för bokning

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke