Budskap Måndag 1/10

0

Nu får ni nytt budskap för den första dagen i Oktober. Solen skiner vackert idag och det är skönt väder ute. ☀ Hoppas att du med har det fint hos dig.

Mitt altare börjar att bli klart, och det var magiskt och kraftfullt att meditera där. Jag och min man ska ha det som vår magiska plats. Det kommer bilder i ett nytt inlägg. ❤

Nu till dagens budskap 😊

Här får jag in att du får ny energi, och glädje att ta tag i, och ta emot det nya. En ökad entusiasm och livskraft. Det ser ut som ett nytt projekt, eget företagande, nytt jobb, utbildning, en hobby eller nya tag i något du är i just nu. Även om du inte ser vägen helt klart så kommer du att ledas rätt, följ din intuition. Våga se det som ett äventyr där du inte planerar allt in i minsta detalj. Njut av det och ha tillit, du klarar det. Gå in i det nya med nyfikenhet och öppenhet, så får du ett äventyr som din själ längtar efter.

Se på livet med glädje och njut av de små sakerna i livet, så skapar du äventyr som tar dig vidare i ditt liv. Som jag brukar säga, det är det lilla som är det stora. Att du njuter även av de mindre sakerna i ditt liv, så blir det ett äventyr.

Önskar dig en magisk början på veckan, och månaden. ❤

Nu har jag möjlighet att erbjuda dig min höstspecial och healing till ett rabatterat pris. (Gäller denna veckan ut, till och med Söndag 7/10.)

Karolinas Höstspecial  250:- Ord. 300:- Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 200:- Ord. 250:-

Här är en del av mina omdömen, fler kan du hitta här och jag nås där för bokning.

Började med att det kändes som bubblor som kom underifrån längs hela min kropp, killande känsla under fötterna. Började under fötterna och vandrade sakta uppåt. Kändes varmt å sen vart det kallt. Lite längre in i healingen såg jag en vit klänning midje partiet, såå vacker klänning. Sedan kände jag som ett tryck över solarplexus, ihållande en stund och det kom varmt och sedan kallt igen. Vidare längre upp vid halschakrat vart det som ett tryck igen och ville svälja flertalet gånger då jag upplevde det tungt. Det släppte efter en stund.
Det var en verkligt härlig healing, tusen tack ❤ ser redan fram emot nästa gång och nyfiken på vad som kommer under den ❤ Många kramar och riktigt duktig är du 😘❤

Tack tack finaste ❤️🙏
Det var väldigt starkt över hela bröstkorgen. Så sköööönt. Tack tack 🙏🙏🙏🙏👼🌟

Helt underbart! 🙏🏻 Blev lugn och full med tillförsikt! Detta kommer gå jättebra! ❤️
Tusen tusen tack bästa Karolina! 😍❤️😍❤️😍

Det kändes bra och härligt. Pirrade o brände ut i fingrarna. Såg lila/violett och sen ett starkt vitt ljus flera gånger. Vid ett tillfälle var det som att jag ville dras in i det vita ljuset. Såg även lite grönt tror jag! 😍

Tack 😊♥️ Va härligt! Jag känner mig starkare, så healing har verkligen hjälpt mig framåt.♥️Så evigt tacksam för att du finns här och hjälper mig framåt♥️♥️♥️tack än en gång,det kändes bra ! Tog en stund sedan kom ljuset och lugnet!
Kraaaaam😘🌼♥️

Fantastiskt! Till en början en pirrande känsla av energi i armar o ben. När jag sen började säga ”jag förlåter” så fylldes jag med värme. Det var en annorlunda och befriande känsla! 💖

Ha en härlig dag!

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke