Budskap för Lördag 29/9 och Söndag 30/9

2

Nu faller saker på plats. Det är något som avslutas som kan ge blandade känslor. Du ger plats för det nya. Kom ihåg att det alltid finns en ny början. Det ger dig insikter över alla bitar som tagit din uppmärksamhet under så lång tid. Det handlar också om att känna tacksamhet, och att acceptera och förstå att det här är en början på något nytt. Det sveper in ny energi som ger dig fart framåt. Framgång och fullbordande ser det ut att bli nu. Det ser också ut att komma pengar på något sätt, att få in lätta pengar, en belöning för ditt hårda jobb, ett arv. Ta vara på den här tiden och fira att det gamla är över som tog mycket energi av dig, och nu att det nya kommer in. Unna dig något extra i helgen. ❤

Önskar dig en magisk fortsättning på helgen ✨

Här kan du nå mig för bokning av healing och medial vägledning

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina Salo den

    Tack

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod ❤ 🙏

Lämna en tanke