Budskap Torsdag 27/9

0

Här kommer dagens budskap. ❤

Sakralchakrat

Änglarna har skickat det här kortet till dig för att de vill att du ska förstå din kropps djupa känslighet. Du är en mycket känslig individ som ibland kan uppleva förvirring eller domningar, vilka är sätt att hantera överväldigande fysiska intryck. Det är också möjligt att du försöker dig på självmedicinering med kemikalier, mat eller andra beroendeframkallande substanser för att skydda dig mot negativa och obehagliga energier. Det här kortet kommer med ett kraftfullt budskap – det ber dig att hantera din känslighet på hälsosammare sätt. Änglarna vill hjälpa dig att avgifta dig från kemikalier och behandlad mat. De leder dig också bort från obehagliga situationer och relationer, så låt dessa förändringar ske. Sakralchakrat är det andra energicentret i kroppen och det sitter mellan svanskotan och naveln. För att balansera detta chakra kan du föreställa dig hur det strålar med en ren och klar orange färg.

Övning

Dra dig tillbaka till en tyst plats och säg, tyst eller högt:

“Ärkeänglar Rafael och Mikael, kom till mig. Jag ber er att ni avgiftar min mentala, energetiska, emotionella och fysiska kropp nu.”

Dra djupa andetag in och ut medan änglarna jobbar med att rena dig (du kan märka av darrningar eller pirrande under processens gång, vilket betyder att det går bra). När din kropp har lugnat sig säger du:

“Tack ärkeänglar för den här hjälpen. Jag ber att ni ska hjälpa mig att hålla mig grundad och beskydda mig med gudomlig kärlek och ljus.”

Den här bönen kommer att minska begäret efter kemikalier, eftersom den funktion de fyllde förut nu kommer att hanteras på det metafysiska planet.

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Här kan du nå mig för bokning av healing och medial vägledning

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke