Budskap onsdag 26/9

0

Hej vackra själar!  💕

Nu är det dags för budskap igen. ☀

Gudinna

Det här kortet talar om ett behov av helig kvinnlig energi som bär med sig gåvor som intuition, omsorg och konstnärligt uttryck. Du kanske har ägnat för mycket tid åt tankearbete eller arbete som saknar kreativt innehåll. Om det stämmer, så är det här kortet en signal om att låta din kropp dansa och att uttrycka dina intuitiva, kreativa och vårdande sidor. Du vägleds också att kalla på välvilliga kvinnliga gudar för att få hjälp med den situation du har frågat om. Du kan kalla på Lakshmi, hinduismens älskade överflödsgudinna; Brigit, helandets och modets gudinna hos kelterna; Maria, Jesu moder, det katolska helgonet som vägleder våra barn; Atena, grekernas vishetsgudinna; den egyptiska gudinnan Isis, som hjälper kvinnor balansera hem och familj, eller någon av de andra tusentals tillförlitliga heliga gudinnorna.

Nu finns det lediga tider för Healing med mig och änglarna. ❤️
Torsdag 14:00 och 20:00
Fredag 11:00, 13:00, 15:00 och 17:00
Lördag 10:00 och 14:00
Pris 250:-

Här är feedback som jag har fått. ❤️ 🙏

Tack tack finaste ❤️🙏
Det var väldigt starkt över hela bröstkorgen. Så sköööönt. Tack tack 🙏🙏🙏🙏👼🌟

Helt underbart! 🙏🏻 Blev lugn och full med tillförsikt! Detta kommer gå jättebra! ❤️
Tusen tusen tack bästa Karolina! 😍❤️😍❤️😍

Det kändes bra och härligt. Pirrade o brände ut i fingrarna. Såg lila/violett och sen ett starkt vitt ljus flera gånger. Vid ett tillfälle var det som att jag ville dras in i det vita ljuset. Såg även lite grönt tror jag! 😍

Tack 😊♥️ Va härligt! Jag känner mig starkare, så healing har verkligen hjälpt mig framåt.♥️Så evigt tacksam för att du finns här och hjälper mig framåt♥️♥️♥️tack än en gång,det kändes bra ! Tog en stund sedan kom ljuset och lugnet!
Kraaaaam😘🌼♥️

Fantastiskt! Till en början en pirrande känsla av energi i armar o ben. När jag sen började säga ”jag förlåter” så fylldes jag med värme. Det var en annorlunda och befriande känsla! 💖

Du når mig lättast här för bokning

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke