Nu har jag fått ny energi och nya idéer!

0

Hej på er vackra själar!
Nu är det dags att uppdatera bloggen igen, jag hade en period då jag var låg på energi så jag har helt enkelt inte haft orken. Tid har gått åt till att vila och återhämta mig.
Nu är jag piggare och har laddat med ny energi, så nu är jag redo igen.

Igår hade jag och min man en spadag hemma med egen kroppsskrubb som jag hade gjort, och meditationer bland annat. Jag kommer att berätta mer om det i ett annat inlägg.

Jag kommer att komma igång med budskap igen inom kort så att ni vet. 🙂
Nu vill jag dela med mig av mina erbjudanden till er.

Nyhet!
Healing + Kortare vägledning varje vecka (En ängel att jobba med varje vecka)
Du kommer närmare dina änglar med hjälp av min healing och meditationer som du gör.
Det här höjer din frekvens så att du lättare hör och känner dina änglar. De leder in dig på rätt väg dit du är menad att vara, bara du frågar.  2 veckor prova på pris 300:- Ord. pris 450:-

1 änglabudskap i veckan
Budskap att ha med dig i ditt dagliga liv under veckan. Änglarna vägleder dig när det uppstår några hinder eller frågor under veckan. Det kortet hjälper dig också att få veta vad änglarna vill att du ska veta inför din kommande vecka. 2 veckor prova på pris 200:- Ord. pris 350:-

Mina ordinarie tjänster
Karolinas Höstspecial 300:-

Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Karolinas Höstspecial + Healing 1 tillfälle 400:-

Healing 1 tillfälle 300:-
4 tillfällen 1000:- Ord. 1200:-

Kärleksläggning 250:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Enstaka frågor 100:- st
2 st frågor 180:-

Coachning 30 min via messenger 250:-

Betalas vid bokning, svar fås inom 3-10 dagar pga kösystem.

Du når mig lättast här 

Välkommen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke