Septembermys

0

Hej på er vackra själar! 😊

Nu är det dags att uppdatera min personliga blogg igen, det har ju blivit mest budskap ett tag. Som några av er vet så har jag och min man flyttat in i en underbar lägenhet som vi trivs väldigt bra i. Vi har fullt upp med att fixa iordning här, och vi ska ju samtidigt hinna med våra jobb. 🙏

Vi bestämde att den här helgen så ska vi mysa på hemma, småpyssla och få lite mer saker på plats. Det tar sin tid att få till det så som vi vill ha det. Jag håller på och målar om våra sängbord bland annat, så de blir klara nu under helgen. Vi vill ha det unikt och en egen stil.

Vi söker fortfarande en del saker, och om du har något tips på unika möbler/tavlor eller någon annan inredning så tar jag tacksamt emot tips. 😊

Nu ska vi äta sen middag, vi har haft fullt upp idag så tiden bara sprang iväg. ❤

Önskar dig en mysig fortsättning på kvällen!

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke