Budskap Onsdag 5/9

4

Hej vackra själar, här kommer budskap för den här fina Onsdagen. ❤

Onsdag – Lyssna 

Stillar ditt sinne, älskade vän, och lyssna på vår trygga försäkran om att allt har tagits om hand. Var kvar i tyst och mottagligt tillstånd utan att oroa dig över exakt hur din önskan kommer att bli verklighet. När kropp och sinne tystnar hör du oss snabbt och klart. Detta är vad vi ber dig: Lyssna.
Du fick det här kortet därför att änglarna vill att deras budskap ska nå fram till dig. De ber dig att tala mindre och lyssna mer. (När man är stressad blir man lätt pratsam.) Ge dina bekymmer till änglarna och lita på att de har hört dina böner. Om det verkar som om det inte svarar på dina böner så är det troligen för att du inte lyssnar på svaren.
Dra dig alltså tillbaka till ett lugnt ställe för att lyssna på dina änglar. Blunda, andas djupt…och lyssna.

Övriga betydelser

*Undvik oljud *Det änglarna har sagt har du uppfattat rätt *Stäng av tv:n eller radion *Du har fått känsligare hörsel eftersom du har ställt in dig på änglarnas frekvens *Rensa dina örons chakran genom att föreställa dig ett ljus som rengör området ovanför varje ögonbryn

Önskar dig en härlig dag! ☀

Här kan du ta del av mitt Hösterbjudande 🙂

Hösterbjudande!

Karolinas Höstspecial 200:- Ord. 300:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Karolinas Höstspecial + Healing 1 tillfälle 400:-

Healing 1 tillfälle 300:-
4 tillfällen 1000:- Ord. 1200:-

Kärleksläggning 250:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Enstaka frågor 80:- st

Coachning 30 min via messenger 250:-

Betalas vid bokning, svar fås inom 5-10 dagar pga kösystem.

Du når mig lättast här

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod fina Anette 💕 🙏
   Ja det har du så rätt i, och i stillheten så finns det budskap.
   Kram Karolina

 1. Inger Gustafsson on

  Jag vill ha en kärleksläggning. Om det som nu verkar vara på gång kommer och bli någonting som blir bra

  • karolinaochanglarna on

   Du är välkommen Inger Gustafsson att skicka meddelande till mig så ordnar vi det. Klicka bara på länken som finns i bloggen så kommer du till min sida. ❤ 🙏
   Kram Karolina

Lämna en tanke