Budskap Tisdag 4/9

2

Här får ni budskap för idag, Tisdag. 😊 

Tisdag – Förklädd Välsignelse & Tiden är inne 

Änglarna vill hjälpa dig att upptäcka den dolda välsignelsen i det som tycks vara en utmaning. Du behöver vidta vissa åtgärder innan din bön kan besvaras fullt ut.  Det som du verkar ha förlorat behövde försvinna och det kommer att ersättas av något bättre. Oroa dig inte för framtiden utan fortsätt att be och följa den vägledning du får genom återkommande känslor, tankar, visioner och ord. Änglarna säger att det är exakt rätt tid att agera nu. De kommer att vägleda dig. Ibland är det inte hur man närmar sig en situation som är det viktigaste, utan att man använder sin energi, handlingskraft och medvetna avsikt till att manifestera det man vill ha. Så fort du tar det första steget mot det du vill ha så finns universum där och hjälper till.

Övriga betydelser

*En dörr öppnas och en annan dörr stängs *”Hur” är upp till Gud, som vet hur böner bäst besvaras *Släpp behovet av att kunna förutsäga och kontrollera utgången av den här situationen *Ha tillit. *Agera nu *Det kommer att gå bra bara du inte drar ut på tiden *Fatta ett beslut *De hinder du stötte på förut kom sig av att tiden ännu inte var inne.

Önskar dig en magisk Tisdag 🙏 💕

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Åse Ketzenius on

  Hej Karolina ❤️
  Har skrivit till dig hoppas du fått mitt mejl ,
  Jag skrev till dig i somras och har en del att berätta för dig !

  Änglarkramar

  • karolinaochanglarna on

   Hej Åse! 💕
   Vad spännande att få höra, jag ska kika i mailen! 😊
   Så kul att du hör av dig och vill berätta. 🙏 ✨
   Änglakramar

Lämna en tanke