Budskap Lördag 1/9

0

Här får du budskap för idag, lördag och den första dagen i september.

Livssyfte

Det här kortet kommer med en påminnelse om att du inte behöver kämpa för att förstå syftet med ditt liv. Oroa dig inte över hur du ska kunna tjäna bra om du har ett meningsfullt jobb. Grubbla inte över om du ska byta jobb eller yrke. Följ bara med dit dina naturliga talanger, önskningar och intressen leder dig och ha den medvetna avsikten att hjälpa dig själv och andra. Meningen med livet behöver inte definieras eller preciseras. Den är inte en kategori utan en process.

Övriga betydelser 

*Ge all oro kring karriär och pengar till Gud och änglarna *Du är på rätt väg mot ditt livssyfte *Fokusera på ett steg i taget med avseende på ditt livssyfte och ge rädslan för framtiden till änglarna *Det du gör nu är en del av ditt livssyfte.

Vill också dela med mig av mitt hösterbjudande med info som du hittar här

Önskar dig en magisk lördag! ❤ 🙏

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke