Det är mycket som händer samtidigt

1

Nu är det dags att uppdatera bloggen igen, har ju inte berättat om min resa till Turkiet och inte heller hur det går med nya lägenheten.
Som många av er vet så håller jag i en kurs som heter Väck din inre glöd, och den tar mycket av min tid och jag trivs så bra med att hålla den kursen och såklart så går det att boka någon av mina andra tjänster. Så fantastiskt att få möjligheten att guida framåt i livet.

Sen så har jag också fullt upp i nya lägenheten, att fixa och få till det så som jag och min man vill ha det. 🙂
Jag har målat om två sängbord vita som var röd/bruna innan. Bilder kommer när det är klart här, vi har en plan och det tar lite tid att få allt klart när det är mycket på gång samtidigt. 🙂
När allt är klart här hemma så kommer jag att ta emot klienter här hemma i mitt arbetsrum, och såklart också på distans för de som inte har möjlighet att komma.

Här är en del av vardagsrummet (Bilderna är tagna precis innan vi flyttade in)

Här har vi en del av sovrummet

Jag kommer att berätta om resan till Turkiet också eftersom. Det kommer flera inlägg. 🙂
Det är mycket som händer samtidigt i mitt liv så jag får ta det i omgångar.

Här kan du läsa dagens budskap och även se mitt Hösterbjudande!

Ha en underbar Fredag 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pingback: Budskap för Fredag 31/8

Lämna en tanke