Budskap för Fredag 31/8

2

Hej på er vackra själar, nu är det dags för budskap igen. Jag har saknat att ge er budskap. 🙂
Jag har fullt upp med kursen som jag håller i och mycket att fixa i nya lägenheten, du kan läsa mer om vad som händer i mitt liv här.

Vägledning för fredagen


Fredag – Acceptans
Du fick det här kortet för att få hjälp med din relation till dig själv och andra. Nästa gång du känner dig frestad att döma dig själv eller någon annan så kan du istället be för att de ska få vara friska och lyckliga.
Det är ett mer positivt tillvägagångssätt som ger självförtroende och harmoni samt läker relationer.

Övriga betydelser
*Lägg märke till hur mycket bättre du mår när du tänker positiva tankar om dig själv och andra. *Försök inte kontrollera eller förändra andra människor *Sluta försöka att få saker att ske, så kommer utgången att kunna bli som du vill, eller bättre, och det sker på ett mer fridfullt sätt *När en dörr stängs öppnas en annan.


Jag vill också dela med mig av mitt erbjudande 🙂
Hösterbjudande!  

Karolinas Höstspecial 200:- Ord. 300:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Karolinas Höstspecial + Healing 1 tillfälle 400:-

Healing 1 tillfälle 300:-
4 tillfällen 1000:- Ord. 1200:-

Kärleksläggning 250:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Enstaka frågor 80:- st

Coachning 30 min via messenger 250:-

Betalas vid bokning, svar fås inom 5-10 dagar pga kösystem.

Passa på att boka nu, medans det finns tider kvar.
Du når mig lättast på messenger på fb (Karolina Angelwind) eller min offenliga sida som du hittar här 
Välkommen!   

Namaste Karolina & Änglarna  

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Pingback: Det är mycket som händer samtidigt

  2. Pingback: Budskap Lördag 1/9

Lämna en tanke