Budskap Onsdag 15/8 – Söndag 19/8

4

Hej vackra själar!

Här kommer jag med budskap till er för resten av veckan.
Hoppas att ni har det helt underbart. 🙂
Som ni säkert förstår så har jag haft fullt upp med flytten. Vi började att fixa med det direkt när vi kom hem från Turkiet. Nu börjar vi komma iordning lite iallafall, och nu sitter jag i mitt arbetsrum och skriver.
Så mysigt, det kommer mer i ett nytt blogginlägg om både Turkietresan och flytten. 🙂

Onsdag – Möjlighet att förlåta 
Denna situation ger dig en möjlighet att växa, helas och släppa negativa mönster. Ha för avsikt att se den andra personens gudomliga inre ljus och godhet. Vi kommer att hjälpa dig att släppa oförsonliga tankar, känslor och energier och lyfta dig till en högre nivå av frid och medkänsla. Änglarna skickar det här kortet till dig därför att de ser att du har tröttnat på ett negativt mönster som ständigt upprepas i ditt liv. För att bryta denna onda cirkel är det viktigt att du släpper gamla giftiga tankar om den aktuella situationen och relationen.
Det kan du göra genom att andas djupt och vid varje utandning ge rädsla, ilska, oro och andra smärtsamma känslor till änglarna. Att förlåta är inte detsamma som att godta andras beteende. Det innebär bara att du inte längre är villig att hysa giftiga känslor för honom eller henne. Släpp taget, känn att du är fri och upplev positiva mönster genom förlåtelse.

Övriga betydelser
*Lägg ingen skuld på dig själv eller andra *När du släpper ilskan kommer situationen att lösas på ett kreativt sätt
*Det finns dolda välsignelser i denna relation och situation *Fokusera på det du önskar istället för på rädsla eller dömande.

Torsdag – Var ärlig mot dig själv 
Du fick det här kortet för att änglarna vill ställa dig till svars, på ett milt sätt, eftersom de har sett att du har ignorerat dina sanna känslor. Antagligen har du varit rädd för att du skulle bli överväldigad av känslor och behöva göra vissa förändringar som du inte var redo för, om du erkände ärligt vad du kände. Änglarna försäkrar dig dock att det mest hälsosamma du kan göra är att bemöta den här situationen med ärlighet. De kommer att hjälpa dig med dina känslor och relationer och de kommer att ge dig allt stöd du behöver för att förändra saker till det bättre. Med det sagt så vill änglarna ändå påminna dig om att bara fokusera på det du vill ha, inte på det du räds, så att du drar till dig det och inte det senare.

Övriga betydelser
*Situationen kommer att förbättras när du tar itu med den på ett bestämt sätt *Du förtjänar bättre *Lita på det du känner även om andra inte håller med *Ge inte bort din kraft till andra *Undvik att fastna i illusionen att “så här är det bara”.

Fredag – Handla utan tvekan
Dina böner och positiva förväntningar har blivit hörda och besvarade. Vi har samarbetat med dig i den här frågan sedan den uppkom och vi fortsätter att övervaka dig och alla andra som är inblandade. Fortsätt på din inslagna väg, för den kommer att ta dig riktigt långt.
Det här kortet kommer till dig som uppmuntran och stöd i situationen som du frågar om. Änglarna försäkrar att utgången kommer att bli lyckosam om du fortsätter att fylla situationen med kärlek och vägledda handlingar.

Övriga betydelser
*Tveka inte, den rätta tiden är nu *Du är på rätt väg *Din idé är gudomligt inspirerad *Änglarna förutspår ett framgångsrikt resultat.

Lördag – Amor
Det här kortet kommer till dig därför att änglarna ser att du längtar efter romantik. De åtgärdar inte något i ditt yttre kärleksliv, men de kan hjälpa dig i ditt inre. Änglarna säger att romantik uppstår när du blir förälskad i livet självt.
När du låter änglarna väcka upp denna kärlek i dig kommer du helt naturligt att dra till dig och uppleva mer förälskelse i dina relationer.

Övriga betydelser
*Skapa skönhet och romantik omkring dig med hjälp av rosor och stearinljus *Känner du dig sårad så ge den känslan till änglarna *Be ärkeängel Mikael hjälpa dig att klippa smärtsamma band till gamla eller nuvarande kärlekspartners *Gör klart för dig själv hur du vill att ditt kärleksliv ska se ut *Affirmera “Det är tryggt för mig att älska och bli älskad.”

Söndag – Grunda dig
Det här kortet är en signal om att din energi och uppmärksamhet behöver grundas. Om du har känt dig tom i huvudet, förvirrad eller glömsk, bekräftar det kortets budskap. Att vara ogrundad betyder att din uppmärksamhet är riktad för högt upp, som om du inte vore i din kropp. Det behövs en balans mellan fokus på det andliga och fokus på jorden. Du kan grunda dig genom att gå barfota i gräs eller jord, genom att äta grönsaker som växer i marken såsom morötter och potatis eller genom att massera dina bara fötter. Du kan också vidröra ett träd eller en växt eller föreställa dig att det växer ut rötter från dina fotsulor och ner i jorden. Grundning gör dig mer koncentrerad och fokuserad, samt förbättrar din kontakt med änglarna.

Övriga betydelser
*Ägna dig åt trädgårdsarbete *Arbeta med blomessenser *Ändra dina matvanor och din livsstil så att de stödjer din mentala och andliga medvetenhet *Försäkra dig om att det du säger och skriver är praktiskt, grundat och lätt att förstå *Var jordnära och äkta i dina relationer *Sänd kärlek till Moder Jord.

Önskar dig allt gott 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Anna den

  Tack!🙏😍

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina. 🙂 <3
   Kram Karolina

 2. Inga den

  Handfasta råd som jag känner att jag behöver! Gäller att försöka efterlikna dom också!
  Men ska verkligen försöka!
  Tack.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du!
   Kram Karolina

Lämna en tanke